• Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE 
sa obilaskom HERCEGOVAĈKE GRAĈANICE MOSTAR – DUBROVNIK(fakultativno) 
5 DANA/ 2 NOĆENJA 

LAST MINUTE
08.06.-12.06.2023. - 59 eura 

TERMINHOTELCENA
18.05.-22.05.2023.
HOTEL ACIMOVIC 3*
75€
08.06.-12.06.2023.
06.07.-10.07.2023.
20.07.-24.07.2023.
10.08.-14.08.2023.
24.08.-28.08.2023.
14.09.-18.09.2023.
12.10.-16.10.2023.

Polazak iz: Kraljeva, Ĉaĉka, Užica, 
transfer iz Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Kragujevca, Niša 

DOPLATA za polazak iz Niša (transfer do Kraljeva) 20€, Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca),  Kruševca 13€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 10€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 10€ (transfer do  Kraljeva).  
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: 
- Mostar 20 € (minimum 25 putnika) 
- Manastir Tvrdoš, sa vinarijom i degustacijom vina 5 € (minimum 25 putnika) 
- Dubrovnik 20 € 

DOPLATE:  
- Doplata za 1/1 sobu je 20 €  
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 € 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 € 

POPUSTI ZA DECU: 
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 30 €, (cenu karte). *Deca do 12 godina ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu. 

OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO 
 Polazak iz Kraljeva 23.30h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih  formalnosti. 

2. DAN - TREBINJE 
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovaĉke Graĉanice (  po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu  Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji  u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel.  Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali  Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u  viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme. Noćenje. 

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE 
Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat  po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj  listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za  opuštanje ispod čuvenih “Trebinjskih platana”. Noćenje. 

4. DAN – TREBINJE- DUBROVNIK-TREBINJE-KRALJEVO 
Doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika.  Obilazak Dubrovnika sa lokalnim vodičem I slobodno vreme. Povratak u Trebinje, slobodno vreme u  Trebinju(oko sat ipo)I polazak za Srbiju. 

5.DAN-KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim  prelazima. Kraj putovanja. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.10.2023. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.