• Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
VADUZ – CIRIH – ŽENEVA – BERN
+ izleti u Montre i Lozanu

Cena: 
429 EUR po osobi

Cena sa popustom:
299EUR po osobi

Polasci: 
10. april 2023.

Trajanje:
6 dana 

U cenu je UKLJUČENO:
- Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- 3 noćenja u hotelu OSCAR *** u predgrađu Ženeve u 1/2 sobama (francuski ležaj ili singl)  sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
- Obilasci prema programu putovanja
- Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
- Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

U cenu NIJE UKLJUČENO:
- Fakultativni izleti
- Osiguranje od otkaza putovanja, međunarodno putno zdrastveno osiguranje za COVID-19
- Individualni troškovi putnika

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Celodnevni odlazak u Lozanu i Montre u pratnji vodiča – 40 EUR.
- Plaćanje izleta se obavlja na putovanju pre realizacije samog izleta.
Dan 1 – Sastanak putnika na parkingu iza Narodne biblioteke (ugao Skerlićeve i Braničevske) u prepodnevnim časovima. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa usputnim pauzama radi odmora.

Dan 2 – Dolazak u Vaduz, glavni grad Lihtenštajna u ranim jutarnjim časovima. Odmah po dolasku krećemo u obilazak ovog prelepog gradića. Obići ćemo zgradu nacionalnog parlamenta smeštenu na samoj obali reke Rajne, Rathausplatz – jedan od gradskih trgova na kojem se nalazi gradska kuća, katedralu Svetog Florina. Na kraju ćemo se i popeti na brdo na kojem se nalazi zamak u kojem živi kraljevska porodica – simbol Lihtenštajna. Slobodno vreme. Nastavljamo put ka Cirihu u prepodnevnim časovima i nakon nekih dva sata vožnje stižemo u jedan od najlepših švajcarskih gradova. Upoznaćemo se sa ovim prelepim gradom koji se nalazi na kraju Ciriškog jezera na izvoru reke Limat, prošetati glavnom ulicom – Banhofštrase, obići dve prelepe crkve – Fraumunster i Grossmunster i uživati u gradu za koji kažu da je najčistiji grad na svetu. Slobodno vreme. Nastavljamo put ka Ženevi u večernjim časovima. Dolazak u Ženevu u kasnim večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

Dan 3 – U jutarnjim časovima krećemo u obilazak Ženeve, obilazimo stari deo grada i slušamo zanimljivu priču o istoriji i kulturi ovog grada: Ženevsko jezero, fontana, katedrala Svetog Petra, palata Nacija, trg Bur de Fur, zid Reformatora. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 4 – Ujutru krećemo na fakultativni izlet do Lozane i Montrea, dva grada sa druge strane Ženevskog jezera. Lozana je grad prelepih boja, veliki univerzitetski centar i sedište Međunarodnog olimpijskog komiteta. Obilazimo Palais de Rumine – palatu sa 5 različitih muzeja, najboljim mestom za upoznavanje istorije Lozane, stari grad, šetalište Ouchy. Nastavljamo dalje put ka Montreu, poznatom letovalištu sa vrlo umerenom klimom, najpoznatijem po mestu gde je kultna grupa Queen snimila većinu svojih evergreen hitova. U centru grada se nalazi i spomenik pevaču ove grupe Frediju Merkjuriju, mesto gde se svake godine za rođendan ovog umetnika okuplja veliki broj obožavaoca iz celog sveta. Povratak u Ženevu u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 5 – Ujutru se pakujemo, napuštamo hotel i krećemo ka Bernu, glavnom gradu Švajcarske. Dolazak u Bern u prepodnevnim časovima. Obići ćemo Bernsku katedralu, Budneshaus – zgradu parlamenta, prelepi stari deo grada, Zytglogge – simbol Berna 800 godina star prelepi sat u samom centru grada, kuću u kojoj je živeo Albert Ajnštajn – danas muzej posvećen ovom čuvenom naučniku. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima.

Dan 6 – Dolazak u Beograd u kasnim popodnevnim/večernjim časovima.

Sve uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

- Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.
- Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 30 dana pred početak putovanja.
- GOTOVINOM
- ČEKOVIMA - Avans 20 % a ostatak na šest mesečnih rata bez kamate od datuma prijave za aranžman. Čekovi se deponuju odmah prilikom prijave za aranžman.
- PLATNIM KARTICAMA: VISA, DINA, MASTER, MAESTRO

TRTP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.