Seher Resort and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji , a 6 km od grada Side. Izgrađen je 2008. godine, a prostire se na površini od 16.000 m². Hotel se sastoji od 5 zgrada (sa po 5 spratova).

Plaža:
Smešten je na sopstvenoj, peščanoj plaži. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Zamena peškira za plažu se naplaćuje.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa standardnim i family suite sobama. Tipovi soba u hotelu su: 192 standardne sobe (max 3 osobe, 22m²), od kojih su 2 namenjene za osobe sa posebnim potrebama i 68 dvosobnih family suite soba (dve sobe odvojene vratima, 2 TV-a, 2 klima uređaja, max 4 osobe, 30m²). Sve sobe su moderno dizajnirane i imaju: direktnu telefonsku liniju, bežični internet (besplatno), SAT TV, mini bar (besplatno), sef (plaća se), individualni klima uređaj, TV, kupatilo (kada/tuš), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: 
Glavni i 2 a la carte restorana (uz rezervaciju prvo korišćenje besplatno), dijetalni meni, 5 barova, sala za konferencije,, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen (radi sezonski), 2 vodena tobogana, besplatan internet (u lobiju), teretana, sauna, spa centar, tursko kupatilo, aerobik, pikado, vaterpolo, stoni tenis, odbojka na pesku, teniski teren, košarka, diskoteka, animacija, dečiji meni, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina), 2 dečija bazena i vodeni tobogan. Plaća se: doktor, dadilja, internet kafe, video igre, bilijar, kuglanje (2 trake), đakuzi, parna soba, masaža, najam teniskih rekvizita i osvetljavanje teniskih terena, motorni vodeni sportovi, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt: 
Tel: +90 242 763 65 15
www.seherhotels.com 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.