Seaden Quality Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 64 km od aerodroma u Antaliji, 3 km od Sidea, na samoj obali mora. Hotel je renoviran na proleće 2021 i prostire se na površini od 18.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, peškiri kao i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sastoji se iz glavne devetospratne zgrade i raspolaže sa 222 standardne sobe (max 3 osobe, 35 m²), 14 standardnih deluxe soba (max 2 osobe, 38 m²) i 33 junior apartmana (max 3+1 osoba, 36 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, TV, individualni klima uređaj, balkon, telefon, sef (besplatno), besplatan wi-fi, mini-bar (besplatna voda, pivo i bezalkoholna pića).

Hotelski sadržaj:
Glavni i 3 a’la carte restorana (italijanski, osmanski i internacionalni uz rezervaciju jednom u toku boravka jedan od restorana besplatno), 5 barova, sala za konferencije (100 osoba), spoljašnji i unutrašnji bazen, akvabik, aerobik, gimnastika, parna soba, teretana, tursko kupatilo, sauna, odbojka na pesku, boćanje, stoni tenis, animacija, dečiji bazen (otvoren i zatvoren), dečije igralište, dečiji klub (4-10 godina), dečiji meni. Plaća se: doktor, frizer, masaža, spa centar, motorni sportovi na vodi, video igre, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 748 81 81

www.seadenhotels.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.