• Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SARAJEVO – MOSTAR – JAHORINA (2 NOĆI 3 DANA) (16.02./18.02.2024. | 08.03./10.03.2024.

Cena je za sledeće termine: (16.02./18.02.2024.) – Sretenje i Dan zaljubljenih

HOTEL IBIS STYLE 4*
(bazen i sauna u ceni)

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,UE,PŽ  – 89€
POLAZAK IZ PN,ĆU,JA – 94€
POLAZAK IZ NI,LE – 99€

HOTEL GRAND 3*

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,UE,PŽ  – 69€
POLAZAK IZ PN,ĆU,JA – 74€
POLAZAK IZ NI,LE – 89€

Cena je za sledeće termine: (08.03./10.03.2024.) – 8. mart

HOTEL IBIS STYLE 4*
(bazen i sauna u ceni)

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,UE,PŽ  – 89€
POLAZAK IZ PN,ĆU,JA – 94€
POLAZAK IZ NI,LE – 99€

HOTEL GRAND 3*

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,UE,PŽ  – 69€
POLAZAK IZ PN,ĆU,JA – 74€
POLAZAK IZ NI,LE – 89€

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
- smeštaj u hotelu   Ibis Styles    sa 4*ili hotel Grand 3 * na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/buffet)
- smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 po potrebi putnika
- obilazak Sarajeva prema programu putovanja sa vodicem
- usluge profesionalnog turističkog vodiča i organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Cena aranžmana ne obuhvata:
- sve ostale nepomenute usluge
- ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- doplatu za jednokrevetnu sobu – 30 €
– boravišnu taksu (iznosi 1,5€ po osobi po noći)

FAKULTATIVNI PROGRAMI – PAKET IZLETA:

– Izlet Mostar – 20 €
– Vrelo Bosne – 10 €
– Izlet Jahorina  – 10 €
– Toranj Avaz  – 5 €

Hotel Grand Sarajevo 3 *Hotel je smešten je na samo 250 metara od Glavne železničke stanice u Sarajevu i na 3 km od istorijske Baščaršije. Hotelski à la carte restoran ima bar i terasu sa pogledom na hotelski vrt, koji krasi bujna vegetacija i fontana. Sve sobe poseduju besplatan bežični internet, LCD TV s kablovskim kanalima i kupatilo s kadom ili tušem. Pojedine sobe sadrže klima-uređaj. U doručku možete uživati u udobnosti svoje sobe, a na raspolaganju vam je i bogat doručak na bazi švedskog stola. Privatni parking se može besplatno koristiti. Bežični internet dostupan je u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Autobuska stanica je udaljena 350 metara od hotela, a najbliža prehrambena prodavnica samo 10 metara. Olimpijska dvorana Zetra, u kojoj su se 1984. godine održavale Zimske olimpijske igre, smeštena je na 2 km.

Hotel ibis Styles Sarajevo  4* – nalazi se u Sarajevu, na 6,3 km od Latinske ćuprije. ibis Styles Sarajevo, jedan od brandova vodeće svetske grupacije AccorHotels, je novo-otvoreni gradski hotel unikatnog dizajna smešten blizu međunarodnog aerodroma, ali i centra glavnog grada BiH. Dostupni su besplatan WiFi i besplatan parking.  Sve sobe su klimatizovane i imaju flat-screen TV, prostor za sedenje i radni sto. Pojedine poseduju balkon sa pogledom na grad ili na reku. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem i fenom za kosu. Svakog jutra se služi bogat kontinentalni doručak na bazi švedskog stola. U hotelskom restoranu pripremaju se raznovrsni lokalni specijaliteti.
1.dan – SARAJEVO
Polazak oko 01,00h iz Krusevca/Trstenika/Kragujevca / Kraljeva / Cacaka / Užice. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u SARAJEVO u jutarnjim satima. Sledi panoramski obilazak grada iz autobusa: Kozja ćuprija na Miljacki – divni mali kameni most iz otomanskog perioda, Bentbaša – čuveni lokalitet na samom ulasku u grad, u pesmi opevan, na koji su odlazile pralje, potom sledi veličanstvena Gradska kuća u pseudo-mavarskom stilu, Sebilj – stara česma na baščaršiji, Stara pravoslavna crkva Svetih Arhanđela Mihajla i Gavrila, pijaca Markale, rimokatolička katedrala Isusovo Srce, Večna vatra, Ali-pašina džamija, Zemaljski muzej, Skenderija, Akademija likovnih umetnosti – nekadašnja evangelistička crkva, Latinska ćuprija – mesto Sarajevskog atentata, Careva džamija – zadužbina Sulejmana Veličanstvenog, Inat kuć. Sledi pešački obilazak starog grada, odnosno čuvene Baščaršije, jedinstvene orijentalne ambijentalne celine. Sebilj – čuvena česma, Kujundžiluk – zanatski deo u kojem se još uvek čuju i vide kujundžije sa njihovim malim čekićima, . Fakultativno odlazak do do tornja Avaz .Susret sa nezaboravnom panoramom grada Sarajeva.Alobodno vreme u restoranima I kaffe .Fakultativni odlazak do  Vrela Bosne . Odlazak I smestaj u hotel oko 14 h . . Slobodno vreme  Nocenje.

dan SARAJEVO – MOSTAR -VISEGRAD
Doručak. Slobodno vreme  ili fakultativni odlazak za Mostar .Ibilazak znamenitosti  koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je prije 1558.g. i po predanjima Stari most je sagraĎen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak za Sarajevo.Nocenje

dan – SARAJEVO –  JAHORINA SARAJEVO
Doručak.. Napustanje hotela oko 9 h  . Slobodno vreme ili fakultativni    do divne JAHORINE planine. Bosanska lepotica na kojoj su održane Zimske Olimpijske igre 1984. godine. Turistički centar koji se iz godine u godinu menja i obogaćuje novi sadržajima. Slobodno vreme za uživanje  u bajkovitoj atmosferi .Povratak u  Sarajevo I slobodno vreme do 17 h kada je planiran polazak za Visegrad .Obilazak Andrićgrada i starog mosta. Nastavak puta prema Srbiji . Dolazak posle ponoci  ponoći. Kraj putovanja

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.03.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 10, 20, ili 30. u mesecu)

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FNX

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.