Oasis Hotel - Perama

, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Usred bujnog zelenila, na istočnoj obali ostrva, u oblasti Perama, na 7km od glavnog grada Krf, smestio se hotel Oasis 3*. Boravak u ovom hotelu jednako se preporučuje kako porodicama sa decom, tako i onima koji vole aktivniji odmor. Aerodrom je udaljen od hotela oko 5km, a ispred hotela se nalazi autobusko stajalište sa koga saobraća gradska linija autobusa do glavnog grada ostrva.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu šljunkovitu plažu pored koje se nalazi mol i terasa. Sa mola se u more ulazi stepenicama.

Sadržaj: 
U sklopu hotela se nalazi recepcija koja radi 24h, lobi bar, menjačnica, sef, internet korner, jedan spoljašnji bazen, bar na plaži, bar kod bazena, Wi-Fi koji je besplatan u čitavom hotelu. Glavni restoran se nalazi na poluotvorenom prostoru odakle se pruža najlepši pogled na Jonsko more.  Ležaljke i suncobrani na bazenu i molu su besplatni su za goste hotela.  Za najmladje goste, na raspolaganju je mini igralište koje se nalazi ispred hotela. Hotel nudi i besplatan parking za goste.

Sobe:
U našoj agenciji u ponudi su sobe koje se nalaze u glavnoj zgradi. Standardne sobe sa pogledom na more veličine su 16 m2, imaju dva osnovna kreveta ili francuski krevet. Mogu ugostiti dve do tri osobe (dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe). Treći krevet je pomoćni na rasklapanje. Sve sobe imaju: balkon, kupatilo (tuš ili kada, fen za kosu), klima uređaj, mini frižider, sef, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili  polupansion (doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje).

Napomena:
Sve sobe imaju pogled na more.
 
Kontakt:
http://www.corfuoasis.com/en
PROGRAM PUTOVANJA REDOVNOM LINIJOM AIR SRBIJE

1. dan BEOGRAD – KRF
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona u 13:00h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Krf. Predviđeno vreme sletanja na Krf je u 15:15h. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 7/8/10. ili 11. dan - KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/9/ 11. ili 12. dan KRF – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Poletanje sa Krfa predviđeno je u 16:00 h po loklanom vremenu Direktan let redovnom linijom do Beograda. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd predviđeno je u 16:10 h po loklanom vremenu.

Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ

Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan - napuštanje hotela do 10:00h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.