Marti Myra Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Tekirova, oko 17km od centra Kemera i oko 70km od aerodroma.

Opšti podaci
Smešten između dva antička grada, Olimposa i Faselisa, okružen borovom šumom, ovaj hotel predstavlja dobar izbor za sve ljubitelje prirode. Hotel je otvoren 1995. a poslednji put renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od preko 100.000m² i raspolaže sa 551 smeštajnom jedinicom, osam bazena i nekoliko a’ la carte restorana.

Za decu tu su dečiji bazen, Marti mini club (za decu od 4-12 godina), Marti fun (za decu od 10-18 godina).

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 551 smeštajnom jedinicom i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, SAT TV, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Superior i superior deluxe sobe su veličine oko 36m².

Superior family i superior deluxe family sobe su veličine oko 44m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima nekoliko a’ la carte restorana i barova.

Plaća se: a’ la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, nargila, šoping centar.

Sport i zabava
Odbojka, odbojka na plaži, košarka, tenis, časovi plesa, fitness, dnevne i noćne animacije, nemotorizovani sportovi na vodi, karaoke.

Plaća se: škola ronjenja, škola tenisa, motorizovani sportovi na vodi, oprema za tenis.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela, frizer.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.