Ljubljana

Ljubljana , Slovenija

već od 129€

Opis destinacije

Ljubljana je glavni grad Slovenije. Ljubljana je 2016. godine bila proglašena za Zelenu prestonicu u Evropi od strane Evropske Unije. Ljubljana je jedna od najmanjih prestonica u Evropi. Nalazi se u centralnom delu Slovenije, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanica.Grad sa duhom prošlosti i poznat po svojim legendama.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA
Sa fakultativnim obilaskom Bleda, Bohinja Portoroža i Pirana
PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

HOTEL 3*28.04.2023.
02.05.2023.
UslugaBr. dana/noći5/2
ND
Redovna cena159€
SPECIJALNA PONUDA129€
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate -

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane I dr. Tokom putovanja) na relaciji prema program putovanja;
- Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom
(doručak kontinentalni)
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge
- obilazak Ljubljane i Škofja Loke

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika.
- Doplata za jednokrevetnu sobu – 50€
- Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju

- Fakultativne izlete:
- Bled i Bohinj- 20 €
- Portorož i Piran –30€
LUBIANA RESORT HOTEL 3* Objekat Ljubljana Resort se nalazi u velikom parku površine 7 hektara, na 5 km od Starog grada u Ljubljani. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama objekta. Sobe su 1/2 I 1/3 sa sopstvenim kupatilom.
Doručak je kontinentalni - švedski sto.
1. dan BEOGRAD - Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 22:30h, polazak u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. (Ljubljana Prvi Maj)

2. dan ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA - U jutarnjim časovima odlazak u Škofja Loku, najlepši srednjevekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje. (Ljubljana Prvi Maj)

3. dan - BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okruženo slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled je predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do povratka u Ljubljanu. Noćenje. (Ljubljana Prvi Maj)

4. dan PIRAN - PORTOROŽ - Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u Portorož i Piran. Sa sigurnošću se može reći da je Portorož mediteranski gradić, biser slovenačkog primorja. Portorož je najpopularnije letovalište. Šetalište je povezano sa predivnim Piranom (oko 15 minuta hoda uz obalu), a od Trsta u Italiji deli ga tridesetak kilometara, luksuzni hoteli i kongresni centri, luka, sportski objekti, samo su delić onoga što nudi. Naravno, tu je i dugačka plaža koju okružuju brojni kafići i restorani, na kojoj ćete uživati nakon razgledanja grada.
Piran važi za dragulj venecijanske arhitekture, mesto koje Vas neće samo oduševiti opojnom morskom atmosferom, upečatljivom arhitekturom u jarkim bojama fasada, već i predivnim zalascima sunca, skrivenim baštama, možda i najlepšim trgom na Jadranu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u večernjim časovima. (Ljubljana Prvi Maj)

5. dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke  na dan uplate

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana;

- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;

FXT

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.