Krakov

Nova godina, Poljska

već od 135€

Opis destinacije

Proverite zašto je ovaj grad nekada bio prestonica Poljske. Grad odiše energijom, mladošću i jedan je od većih univerzitetskih centara u Evropi. Izuzetno niske cene i veliki broj studenata u ovom gradu (negde polovina od ukupnog broja stanovnika grada) govore sve o provodu koji možete priuštiti ovde. Pored izuzetnog provoda Krakov i uopšte ovaj deo Poljske je bogat kulturnim i istoriskim nasleđem. Gradske vlasti u Krakovu izdvajaju velika sredstva za samu novogodišnju noć i već je praksa da se doček organizuje na centralnom gradskom trgu a nacionalna televizija Poljske predhodnih godina u novogodišnjoj noći prenosi uživo upravo doček sa ovog trga.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
6 DANA (3 noćenja)
TERMIN:  29.12 2023 - 03.01.2024.

IME OBJEKTAVRSTA SOBE/APPCena BG
Hotel CAMPANILE ***
USLUGA : NOĆENJE SA DORUCKOM
1/2 soba195€
1/3 soba180€
Hotel DS KRAKOWIAK**
USLUGA : NOĆENJE SA DORUCKOM
1/2 soba150€
1/1 soba170€
Hostel BABILON
USLUGA : NOĆENJE SA DORUČKOM
1/2 soba160€
1/3 apartman150€
1/4 apartman135€
Hostel STRUMYK
USLUGA : NOĆENJE SA DORUČKOM
1/2 soba165€
1/3 apartman160€
1/4 apartman145€

Cena aranžmana obuhvata:
- Tri noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju  iz ponude, 
- Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima, 
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
- Organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd (Triglav osiguranje), sa Covid pokrićem 1500rsd
- Fakultativne izlete (obilazak Aušvica, Obilazak Vjeličke, Fakultativne žurke u Krakovu, Repriza Nove Godine u Budimpešti,Obilazak Jevrejske četvrti)   
- Individualne troškove putnika
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 rsd po promeni
Campanile Cracovie hotel*** - Osetite atmosferu starog grada Krakova - je sjajan hotel koji se nalazi u strogom centru grada na 5 min hoda od centra Krakowa. Hotel nudi 106 izuzetno prostranih i udobnih soba sa novim krevetima i madracima: Na raspolaganju su sobe za dve osobe sa francuskim ležajem (160 x 200 cm) i  dvokrevetne sobe sa dva kreveta (90 x 200 cm). Površina sobe je oko 20 m2, i pruža udobnost. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem ili kadom, TV i Wi-Fi internet. Doručak je uključen u cenu.

Babilon Hostel se nalazi u Krakovu, 10-ak minuta vožnje od centra. Nudi sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i kuhinjom. Sve sobe u hostelu Babilon jednostavno su nameštene i imaju kuvalo za vodu i posuđe. Svaka ima radni sto sa posebnim ili deljivim kupatilima. Gosti imaju pristup potpuno opremljenom kuhinjom sa električnim štednjakom i sudoperom. Osoblje na recepciji je na raspolaganju 24 sata dnevno. 

DS Krakowiak Hotel*nudi dvokrevetne sobe i 24-časa otvorenu recepciju. Svaka soba je opremljena TV-om i poseduje kupatilo. Takođe tu je i besplatan parking za one koji dolaze sopstvenim prevozom. Nalazi se u blizini Babilon hostela, na 10-ak minuta vožnje prevozom od centra grada. 

29.12.2023. (prvi dan)  -  Polazak autobusa za Krakov iz Beograda upopodnevnim časovima.  Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke.

30.12.2023. (drugi dan)  - Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima.  Smeštanje u hotele/hostele.  Obilazak grada u pratnji vodiča (centralni gradski  Trg , brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem , stari  gradski Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije, Cvetna vrata, stare gradske zidine, opasni Zmaj pod Vavelom,  ulica Florianska).. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Welcome Krakov party...Noćenje

31.12.2023. (treći dan) - Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svetskog rata i obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u Krakov. Zagrevanje za novogodišnju noć- Odlazak fakultativno na doček u neki od najboljih klubova Krakova.

01.01.2024. (četvrti dan) – Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja  Jevrejske četvrti u pratnji lokalnog vodiča. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Krakov party...Noćenje

02.01.2024. (peti dan) - Prepodnevni fakultativni obilazak 700 godina starog  Rudnika soli „VELIČKA“. Podzemno jezero na dubini od 100m, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Povratak u Krakov i napuštanje soba. Polazak za Budimpeštu oko 15h. U kasnim večernjim  satima stižemo na dokove Budimpešte gde ćete moći da fakultativno prisustvujete žurci na brodu. Bilo da ste zaljubljenik u arhitekturu ili party manijak svakako ćete biti oduševljeni krstarenjem Dunavom uz odlične muzičke vibracije. Posle žurke nastavak putovanja za Beograd.

03.01.2024. (šesti dan) -  Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2024 godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas