Hotel Galeana Beach

Platanes, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće Grčko ostrvo, koje svoju raznovrsnu ponudu nudi onima koji odluče da svoje letovanje provedu na ovom uzbudljivom mestu. Specifično po svom geografskom položaju i jedinstvenoj topografiji, Krit ima četiri regije - Hanju, Retimno, Heraklion i Lasiti. Svaka od ovih regija nudi mnoštvo različitih sadržaja za jedan ispunjen odmor.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Galeana Mare je manji hotel okružen prelepom baštom, na peščanoj plaži (na oko 200 m od plaže se nalaze sobe u kompleksu hotela). Na samo nekoliko koraka od hotela nalaze se prodavnice, taverne i autobuska stanica za autobus do centra grada Retimna. Na oko 5 km od hotela je stari grad Retimno, Venecijanska tvrđava i marina.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, wi-fi internet.

Sobe:
klima uređaj, TV, sef, Wi-fi intenret, mini kuhinja, frižider, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana: 
doručak - samoposluživanje, izbor više jela.

Hotelska ponuda
Hotel Galeana Mare je manji hotel okružen prelepom baštom. Izuzetno je dobro pozicioniran za sve one koji vole da obilaze ostrvo, ali da i u blizina hotela imaju prateće sadržaje. Na samo nekoliko koraka od hotela nalaze se prodavnice, taverne i autobuska stanica za autobus do centra grada Retimna. Na oko 5 km od hotela je stari grad Retimno, Venecijanska tvrđava i marina.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.