Dragut Point South Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na oko 50 km od aerodroma u Bodrumu, dok je centar Bodruma udaljen 18 km. Najbliže mesto Turgotrejs je na oko 2 km udaljenosti od hotela. Hotel je otvoren 2014. godine, zauzima površinu od 10.000 m².

Plaža:
Hotel je smešten na svojoj 100 m dugoj peščanoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Sobe:
Hotel ukupno broji 84 sobe i sve imaju: kupatilo, fen, sef (besplatno), klima uređaj, mini frižider, telefon, balkon.

Comfort standard sobe su sa pogledom na more površine su 17-23m², imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: recepcija, glavni restoran, A’la carte restoran, snack bar, lobi bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, fitnes centar, dečiji bazen, sauna i tursko kupatilo, frizer, TV sala, sala za sastanke, Wi-Fi u lobiju, pikado, animacioni program.

Usluge uz doplatu: tretmani u spa centru, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja veša, lekarske usluge.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.dragutpoint.com

Napomena:
Dobar odnos cene i kvaliteta, hotel na odličnoj lokaciji, preporuka za sve aktivne putnike.
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.