Diamond Elite Hotel and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 55 km od Antalijskog aerodroma i 10 km od centra Sidea. Počeo je sa radom 2014. godine. Zauzima površinu od 8.000 m2. hotel pruža smeštaj samo osobama starijim od 16 godina.

Plaža:
Hotelska plaža je peščana i udaljena je 300 m. Hotelski šatl prevozi goste do plaže besplatno. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su takođe besplatni.

Sobe:
Hotelsku celinu čine tri petospratne zgrade u kojima je raspoređena 151 standardna soba (max 3 osobe, 28 m2). Sobe imaju centralni klima uređaj, mini bar (dopunjava se vodom), ketler, TV, telefon, WIFi (plaća se), sef (plaća se), fen za sušenje kose i balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 2 a la carte restoran (rezervacija se plaća), 5 barova, otvoreni i zatvoreni bazen, 2 vodena tobogana, WiFi u lobiju, sala za konferencije, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teretana, fitnes centar, diskoteka, pikado, stoni tenis, aerobik, akvabik, boćanje, odbojka, odbojka na plaži. Plaća se: masaža, SPA centar, internet cafe, video igre, bilijar, stoni fudbal, motorni sportovi na vodi, usluge salona lepote, frizera, lekara, fotografa, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 777 04 73
www.thediamondhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.