Buyuk Anadolu Didim Resort

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 100 km od aerodroma u Bodrumu, 5 km od centra Didima. Izgrađen je 2009. godine, a renoviran 2014. Zauzima površinu od 20.000 m². Sastoji se od šestospratne glavne zgrade.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Hotel ukupno broji 282 standardne sobe (od kojih je tri sobe za osobe sa posebnim potrebama i 12 soba bez balkona). Namenjene su za max 3 osobe i površine su 27m².
Sve sobe imaju kupatilo, fen, Wi- Fi internet (besplatno), televizor, sef (besplatno), telefon, mini-bar (voda besplatno), balkon (ne u svim sobama).

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, turski a la carte restoran (jednom tokom boravka besplatno), 3 bara, otvoreni bazen, tri tobogana, Spa centar, unutrašnji bazen, dve konfernekcijske sale, usluga pranja veša, parno kupatilo, pikado, aerobik, košarka, džakuzi, sauna, odbojka na plaži, masaža (uz doplatu), tursko kupatilo, teretana, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji mini klub (6-12 godina).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.buyukanadoludidimresort.com

Napomena:
Hotel je preporuka za sve tipove gostiju jer se nalazi u blizini grada, na prostranoj peščanoj plaži. Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.