Bukurešt

Nova godina, Rumunija

već od 110€

Opis destinacije

Bukurešt je glavni grad Rumunije nastao još 1459.godine zbog čega spada u red najmlađih evropskih prestonica. Osnovao ga je čuveni Vlad Cepeš poznatiji kao Grof Drakula. Zbog svoje arhitekture koja podseća na Francusku, Bukurešt nosi laskavi epitet „Malog Pariza“. Ovo je grad parkova, velikih avenija i lepe ahitekture koju su mahom izgradili francuske i italijanske arhitekte koji čak ima i svoju Trijumfalnu kapiju. Jedna od najlepših zgrada je palata Parlamenta koja je posle Pentagona druga najveća zgrada na svetu.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
5 DANA (2 noćenja sa doručkom)
TERMIN:  30.12.2023 - 03.01.2024.

Termin 30.12.2023 - 03.01.2024.SmeštajCena BG/NICena NS
Hello Hotel 2**
Usluga: Noćenja sa doručkom
1/2+11/2+1110€
1/21/2120€
Ibis Politehnica 3***
Usluga: Noćenja sa doručkom
1/31/3120€
1/21/2130€
My Continental 3***
Usluga: Noćenja sa doručkom
1/31/3120€
1/21/2130€
1/11/1170€

Polazak iz Ns-a će biti realizovan ako bude min 40 prijavljenih.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- 2 noćenja sa kontinenatalnim doručkom u izabranom hotelu iz ponude.
- Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
- Organizaciju putovanja u celini.
- Info turu ( u pratnji vodiča).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1000rsd , sa pokrićem Covid 1300rsd (Triglav )
- Fakultativne izlete,
- Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 1000 rsd po rezervaciji,
- Doplata za gorivo u slučaju povećanja cene goriva,
- Individualne troškove putnika.
Hello Hotels 2* - Grivitei Road, No. 143, 010708,  Bucharest (http://continentalhotels.ro/Hello-Hotels)
Hotel je smešten u širem centru grada, u poslovnoj i univerzitetskoj zoni Victoria Square,   udaljen samo 5 min. hoda od železničke stanice Gara de North i 10 min. vožnje od centra grada gradskim prevozom. Pripada lancu hotela Continental i raspolaže sa 1/2 i 1/2+1 sobama (bračni krevet + 1 pomoćni). Svaka soba poseduje kupatilo, klimu, kablovsku televiziju Dodatni kapaciteti hotela: recepcija 24h, kafe,  snek-bar, sef (na recepciji), soba za prtljag, besplatan bežični internet, parking

My Continental Hotel 3*
Ponovo otvoren u martu 2022., nakon opsežnog procesa renoviranja i modernizacije, MyContinental Bucharest je hotel sa 3 zvezdice u Bukureštu koji dočekuje svoje goste u prostranim, praktičnim i moderno uređenim sobama i apartmanima.
Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u blizini Severne železničke stanice (glavnog železničkog čvorišta za domaći i međunarodni transport). Međunarodni aerodrom Henri Koanda je udaljen oko 20 km, a udaljenost se može preći vozom na relaciji „Međunarodni aerodrom Henri Koanda“ – Severna stanica. Na kraju, ali ne i najmanje važno, stanica metroa koja omogućava brzi prevoz u Bukureštu nalazi se odmah ispred hotela.
Hotel ima 250 soba raspoređenih na 7 spratova. Tako je My Continental Bucharest najveći hotel u lancu Continental Hotela. Pored usluga smeštaja, hotel može da organizuje i privatne i korporativne događaje. Poslovni sastanci, banketi i konferencije mogu se organizovati u bilo kojoj od 8 konferencijskih sala na međuspratu hotela. Prostrane i moderno opremljene, standardne sobe nude Vam ugodan boravak u Bukureštu.
1. Beograd
Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim časovima. Noćna vožnja do Bukurešta uz kraće pauze radi regulisanja graničnih i carinskih formalnosti, odmora i osveženja.

Dan 2. Bukurešt
Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Info tura sa pratiocem grupe i upoznavanje grada (Sala Palatuluj, zgrada skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna Banka, stari istorijiski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada ...) Nakon info ture, smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i spremanje za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2023 GODINE!!! Noćenje

Dan 3. Bukurešt - Bran - Brašov
Doručak. Fakultativni polazak za Brašov ,centar jugoistočne Transilvanije i jedan od najlepših gradova Rumunije. Panoramsko razgledanje grada: Crna crkva iz XV veka (najveća gotička crkva između Beča i Carigrada), stara gradska većnica...Fakultativni izlet do zamka Bran (Castelul Bran ) u kom je 1462 god. bio zatvoren Vlad Cepeš (Grof Drakula). Povratak u Bukurešt i slobodno vreme.Repriza nove godine. Noćenje.

Dan 4. Bukurešt
Doručak . Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Fakultativni panoramski obilazak rumunske prestonice u pratnji vodiča (kraljevski park Carol Park, novinska kuća i Trifumfalni luk)..Fakultativna poseta Palati Parlamenta, po zapremini druga po veličini na svetu. Nakon obilaska slobodno vreme za samostalno istraživanje i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju.

Dan 5. Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2023 godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.