Beč

Beč, Austrija

već od 145€

Opis destinacije

Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije, sa 1.512.000 stanovnika, jedan je od najlepših gradova u Evropi. Nalazi se na raskršću putnih pravaca sever-jug, povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok, povezujući Zapadnu Evropu sa Balkanom. Grad dostiže svoj vrhunac krajem IX veka, kada sa 2.200.000 stanovnika predstavlja prvi južno-nemački grad, kulturno središte, rečnu luku, industrijski i trgovinski centar povezan sa češkim, mađarskim i južnoslovenskim zemljama. Centar Beča je čuveni Ring, deo grada koji je svoj urbanistički izgled dobio za vreme vladavine cara Franje Josifa. Njegova ideja je bila da se jednim bulevarom odvoji centar grada, ili Innere Stadt sa svojim palatama, pozorištima i radnjama od perifernih delova. Ring je samo jedna od 23 oblasti, koliko ih Beč ima. Užem Beču pripada 9 oblasti, a ostale obuhvataju i predgrađa.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DOČEK NOVE GODINE U BEČU
29.12.2023.-01.01.2024.
3 dana / 1 noć
POLAZAK IZ NIŠA- DOPLATA 25 EURA

CENA ARNŽMANA: 145 evra

U cenu aranžmana su uračunati:
- prevoz autobusima turističke klase (AC, dvd)
- smeštaj u hotelu 2/3*** usluga – 1 noćenje sa doručkom (švedski sto)
- smeštaj u 1/2 ili 1/3 sobama( ½+1 pomoćni ili standardni ležaj)  (svaka soba ima twc, tv, tel)
- usluge turističkog pratioca grupe
- usluge agencije

U cenu aranžmana nisu uračunati:
- doplata za 1/1 sobu 40 evra
- medjunarodno putno osiguranje 600,00 din (grupna polisa sa administrativnim troskovima)
- individualne troškove
- fakultativni obilasci i ulaznice:
- obilazak grada10 eura
- Dunavski toranj (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) – _______evra
- dvorac Belvedere (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) – ______ evra
- paket : Dunavski toranj i Dvorac Belvedere – ______________ evra
- dvorac Schönbrunn (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) – 35 evra

NAPOMENA- doplata za polazak iz Subotice 500,00 dinara -mesto polaska- stajalište kod hotela Patria
polazak iz Novog Sada- bez doplate/ Mesto polaska- Sadović  Petrol pumpa na Temerinskom putu ( sat vremena kasnije u odnosu na vreme polaska iz Beograda) OBAVEZNO prilikom prijave za putovanje upisati ulaz NOVI SAD/SUBOTICA.  Agencija nema obavezu da preuzme putnike, ukoliko se u rezervaciji ne upište mesto odakle se kreće.  Nakon slanja sms poruke o polasku, svaka promena ulaska će se posebno naplaćivati ukoliko postoji tenička mogućnost izmene.

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel (najčešća saradnja sa hotelima-Ibis Budget Wien Sankt Marx, Ibis Budget Wien Messe, HB1 Hotel Wr. Neudorf, Hotel Mozart 3* Arion Cityhotel Vienna 4*, OEKOTEL TRAISKIRCHEN 3*,  Life Hotel Vienna Airport 3*, Hotel Kyriad Vienna Altmannsdorf 3*    …) se nalazi na periferiji ili nedaleko od centra grada, na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/3. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Hotel Mozart 3* (Julius-Tandler-Platz 4, 1090 Wien; www.hotelmozart-vienna.at)
Arion Cityhotel Vienna 4* (Hintschiggasse 1, 1100 Wien) https://arion-cityhotel.com/de/hotel/
Life Hotel Vienna Airport 3* (Marcotelstraße 1, 2401 Fischamend, https://lifehotelvienna.com/de/hotel/
Hotel Kyriad Vienna Altmannsdorf 3* (Hoffingergasse 33, 1120 Wien) https://vienna-altmannsdorf.kyriad.com/en-us/
OEKOTEL TRAISKIRCHEN 3* (Hochmühlstraße 5, 2514 Traiskirchen, https://www.oekotel.com/unsere-hotels/traiskirchen-wien-sued/)
1. Dan 29.12.2023.-Beograd-Novi Sad-Subotica
Polazak iz Beograda autobusom okvirmo 21.00 čas sa parkinga kod Sava Centra.Vožnja kroz Mađarsku, Austriju do Beča.

2. Dan 30.12.2023. Beč
Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Panoramski obilazak grada autobusom. Nakon toga  fakultativni obilazak užeg centra grada- pešačka tura ( od Trga Marije Terezije,do zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan 31.12.2023. Beč-Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: uz pratnju vodiča odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn , gde posetioci mogu obići 20 soba austrijske carske porodice, uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Fakultativan obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Fakultativni obilazak dvorca Belvedere u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije. Slobodno vreme u gradu. Doček Nove godine na trgu, u kafiću, restoranu…. Polazak za Srbiju  oko 01:00 h posle ponoći. Vožnja kroz Mađarsku.

4. Dan 01.01.2024. Subotica-Novi Sad- Beograd
Dolazak u Beograd prepodnevnim časovima na mesto polaska.
– 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.   

– 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.03.2024.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

LVL

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.