Aqua Fantasy Aquapark Hotel and Spa

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Izmiru udaljen 70 km, od aerodroma u Bodrumu udaljen 128 km i 9 km od centra grada Kušadasi. Hotel zauzima površinu od 200 000 m2.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža duga 400 m.

Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sadržaju ima: internet kafe, frizerski salon, SPA centar, 2 unutrašnja bazena, 11 barova, bežični internet, 2 glavna restorana, usluge hemijskog čišćenja, italijanski a la carte restoran, riblji a la carte restoran, turski a la carte restoran, kineski a la carte restoran, 3 spoljašnja bazena, doktora, aqua park sa 20 tobogana za odrasle i 12 dečijih tobogana, 6 dečijih bazena, dečiji klub (za decu uzrasta od 4-12 godina), dečije igralište, dečiji meni, prodavnice, saunu, mini golf, diskoteku, aerobik, tenis, jacuzzi, masaže, bilijar, teretanu, hamam, aqua aerobik, pikado, video igre, odbojku na plaži, sportove na vodi, streljaštvo, stoni tenis, kuglanje, animacije, časove ronjenja, mini fudbal, jogu, pilates, časove plesa, boćanje, vaterpolo, 2 konferencijske sale.

Sobe:
Hotel u svom sastavu ima ukupno 824 sobe, koje se nalaze u okviru Club hotela i World hotela. U World hotelu postoje standardne sobe, family sobe, large sobe i deluxe sobe. Standardne sobe zauzimaju površinu od 29 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 1 dete ili 3 odrasle osobe. Porodične sobe i large sobe zauzimaju površinu od 35 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Deluxe sobe zauzimaju površinu od 32 m2 i imaju jacuzzi, idealan su izbor za parove. U Club hotelu postoje standardne sobe, family sobe i family suite. Standardne sobe zauzimaju površinu od 25 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 1 dete ili 3 odrasle osobe. Porodične sobe zauzimaju površinu od 32 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Family suite zauzimaju površinu od 37 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 3 deteta ili 3 odrasle osobe i 2 deteta.
Svaka soba raspolaže električnim čajnikom, sefom, klima uređajem, telefonom, fenom za sušenje kose, balkonom, mini barom, TV-om.

Usluga:
Usluga je all inclusive

Kontakt:
www.aquafantasy.com

Napomena:
Porodičan hotel u čijem kompleksu postoji jedan od najvećih aqua parkova u regiji. Hotel je renoviran 2018. godine. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada iz oblasti turizma.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.