nullnull

Kontakt

018 522 652

060 522 6 520

060 522 6 520

060 522 6 520

centertravelnis@gmail.com

Vožda Karađorđa 11,18000 Niš

Island

Island - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Island
više destinacija

Ukupno noćenja

5

Ukupno dana

7
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Datum polaska:
28.04.2024.

Regularna cena
1.290,00 EUR

FIRST MINUTE
popust za prijave do 31.10.2023.
1.190,00 EUR

Šta je uključeno
- Smeštaj
- Prevoz
- Avio-karta sa svim taksama na relaciji Beograd–Rejkjavik, u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 8 kg ručnog prtljaga
- Transfer od aerodroma do smeštaja
- Avio-karta sa svim taksama na relaciji Rejkjavik-Beograd, u ekonomskoj klasi sa presedanjem i 8 kg ručnog prtljaga

Hrana
- 5 × Kontinentalni doručak

Nije uključeno
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike

Fakultativni izleti
Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Nacionalni park Snaefellsnes
Cena: 150,00 EUR
Gerđuberg litice – Arnastapi – Hellnar – Djupalonssandur– Hellissandur – Mesto koje je inspirisalo Žil Verna da napiše svoje delo „Put u središte zemlje“. Uživamo u prirodi koja okružuje Kirkjufell planinu i Snaefellsjokull glečer, prolazimo kroz tipična ribarska sela Hellnar i Arnastapi, posmatramo moćni Snaefellsjokul vulkan. Obilazimo i Djúpalónssandur plažu i Hellissandur, jedno od primarnih ribarskih mesta u zapadnom Islandu.  

Cena izleta uključuje: organizovan prevoz po predviđenom itinereru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, usluge predstavnika naše agencije.

Južni Island
Cena: 150,00 EUR
Vodopad Seljalandsfoss, Skogafoss, Reynisfjara crna bazaltna plaža i Vik – Obilazimo Seljalandsfoss i Skogafoss vodopade, formaciju nekadašnje morske llitice koja prosto oduzima dah, dok u daljini posmatramo Eyjafjallajokul i Hekla aktivne vulkane koji još uvek povremeno izbacuju dim, ali i Solheimajokull glečer. Posećujemo bazaltnu plažu Reynisfjara čija legenda kaže da je nastala okamenjivanjem nestašnih trolova.  

Cena izleta uključuje: organizovan prevoz po predviđenom itinereru, sve ulaznice za navedene lokalitete i stručnog lokalnog vodiča na engleskom jeziku.

Plava laguna
Cena: 150,00 EUR
Nakon visokih planina i pešačenja, ostaje nam da jedan dan posvetimo telu i duši u oazi gde temperatura vode ide od 36-39 stepeni celzijusovih i navodno ima magična, podmlađujuća, svojstva. Uživamo u pejzažu odmarajući u izvorima tople vode. 

Cena izleta uključuje: organizovan prevoz prema predviđenom itinereru, ulaznicu u Plavu lagunu, usluge predstavnika naše agencije.

Golden Circle tour
Cena: 150,00 EUR
Obilazimo Thingvellir Nacionalni park, gejzir i Gulfos vodopad – geološka podloga na kome se odvajaju masivne tektonske ploče Evrope i Amerike i gejzir, koji se nalaze na UNESCO-voj listi zaštićenih prirodnih dobara. Imaćemo prilike da svedočimo erupciji vrelog mlaza vode jednog od najpoznatijih i najimpoznatnijih gejzira na Islandu, ali i u svetu, takođe obilazimo i „zlatni vodopad“ Gulfos, smešten na glacijalnoj reci Hvita.  

Cena izleta uključuje: organizovani prevoz po predviđenom itinereru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, usluge predstavnika agencije.

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.